Címkék

Feedek

postapoc.net

Postnomad 2014.10.30. 00:45

A pusztulat gyermekei

Címkék: game concept art wasteland

"Mindig is szerettem a sci-fit, de nálam a posztapokaliptikus stílus a csúcs. Imádom, hogy minden hiábavaló ugyan, de a szabadság teljes és független mindenféle társadalmi normától. Bármi ami csak eszedbe jut az elfogadott egy ilyen törvények nélküli őrült világban."  - Brosa

A spanyol Sergi Brosa futurisztikus képregények és könyvborítók illusztrálása után fordult a számítógépes játékok világa felé. Nem volt rossz döntés részéről, ez hamar nyilvánvalóvá válik portfóliója végigböngészése közben. Egy éve látott hozzá a Wasteland Project (Kemojo Studios) karaktereinek megrajzolásához. Bár a játék fejlesztése még kezdeti szakaszban jár, az eddig elkészült munkák alapján erős anyagra számíthatunk.

children_from_the_wasteland1.jpg

badass_girl.jpgchildren_from_the_wasteland2.jpg

teen_girls_from_the_wasteland.jpg

girls_from_the_wasteland.jpg

desert_pirate_girl.jpg

A képek elkészülési fázisait nyomon követheted Sergi Brosa Behance oldalán. Jó szórakozást!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://postmode.blog.hu/api/trackback/id/tr996845789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dogfaceboy 2014.10.30. 23:35:07

Nem is tudom melyik a meredekebb forma, a tyúkot sétáltató napközis vagy a gaviállal menőző bakfis.
süti beállítások módosítása