Feedek

postapoc.net

Postnomad 2016.08.17. 22:51

There is chemistry between them

Címkék: protection artwork

there_is_chemistry_between_them.jpg

StreetArt by Boxi

Szólj hozzá!

Postnomad 2016.07.01. 10:19

Michal Karcz posztapokaliptikus látomásai

Címkék: artwork

Michał Karcz (Karezoid) 1977-ben született Varsóban. Képzőművészeti tanulmányai után a fotózást és festészetet váltotta fel/olvasztotta össze digitális montázsaiban. Digitálisan újraértelmezett fényképeiben az a legjobb, hogy legtöbbjükkről nehéz lenne eldönteni, hogy a fantázia szülte őket vagy egy nagyon is valóságos jövőképet fest elénk. Ettől nagyszerűek, ettől félelmetesek. 

Michał többi munkáit az 500px vagy a Behance oldalon láthatod.

2 komment

Postnomad 2016.05.27. 09:43

A világ véges, a stílus örök

Címkék: fashion apocalypse survival kit

Hiába követi a vasárnapi zárva tartást a hétfői, a keddi és így tovább, hiába szűnnek meg a divatmagazinok, és hal éhen az utolsó divattervező, egy nőnek akkor is stílusosnak kell maradnia, ha eljön a világvége. Egy férfi nyugodtan adhatja a neander-völgyit, de a szebbik nemnek a kietlen pusztaságban is gondosan kell megválogatnia, hogy ruházatához milyen kiegészítők illenek. Következzen pár egyszerű összeállítás gondolatébresztőnek.  

BABY ALLEY | Jól tudod, hogy sokan szívesen futnának össze veled egy szűk, sötét sikátorban. Meglehet, erre csábítod majd őket, hogy aztán a meglepetés se maradjon el. Az önbizalmadat egy vak tigris és egy 30 cm-es penge erősíti. Nagyon vagány. 

baby-alley_survival_kits.jpg

GREEN RELIGIOSA | Régebben még talán zavart, hogy az emberek furcsán néznek rád, ahogy betegesen sápadt arcukat elfordítják, ha tekintetetek találkozik. Aztán a világgal együtt te is megváltoztál. Áttértél az éjszakai életmódra, és már te bámulsz bele az emberek arcába. Egészen közelről. Ők pedig ebből semmit sem sejtenek.

green_religiosa_survival_kits.jpg

HEAVY VALENTINA | Mindig is határozott személyiség voltál. Csak a lényegre koncentrálsz, az apró részletekre nem vesztegeted az idődet. Megköveteled, hogy a dolgok helyesen, egyenes mederben folyjanak körülötted. Ki tudja, egy normális világban talán még rendőr is lehettél volna.

heavy_valentina_survival_kits.jpg

MISSY PLAGUE | Hálátlan feladat, de valakinek ezt is el kell látni. Megkeresni a fertőzés gócát és kivágni a romlásnak indult részt. Sokan azt gondolják, ezt csak nagy műgonddal és roppant odafigyeléssel lehet elvégezni. Ugyan már! Jó nagy ráhagyással tisztítod a világot. Inkább vágsz többet és nagyobbat, hogy másnapra kevesebb munka maradjon.

missy-plague-survival-kit.jpg

2 komment

Postnomad 2016.01.21. 11:48

SONYA - Krypta (Tales Of Youth)

Címkék: terror music

Gratulálunk Sonya bandájának és Sébastien Praznoczy rendezőnek, egész szépen helyre lett rakva ez a videó.

"A klipünk egy olyasfajta rutinszerű életről mesél, amelynek szerves részévé válhat a nem is oly távoli jövőben a félelem és az abból adódó folyamatos védekezési kényszer. Ez aztán szélsőséges, erőszakos cselekedetekre kényszeríti a különböző társadalmi rétegeket, csoportokat”. - Praznoczy

Szólj hozzá!

Postnomad 2015.12.09. 17:21

Rick Grimes a kórházban

Címkék: fun movie walking dead

A pontosság kedvéért

rick_in_hospital.jpg

Szólj hozzá!

Postnomad 2015.11.20. 18:03

Das (auto)Model

Címkék: artwork vehicle

Egyszer megpróbáltam kifesteni egy ólomfigurát. Pár percig tartott a türelmem, ami villámgyorsan dührohamba csapott át, véget vetve modellező karrieremnek. Ettől függetlenül (vagy éppen ezért) bámulattal vegyes tiszteletet érzek mindazok iránt, akik képesek napokat, heteket görnyedni egy modell felett. Nem elég, hogy sebészi pontossággal illesztik össze az alkatrészeket, de rozsdamarást, sivatagi homokot, kormot, kopott szövetet és szinte bármilyen hatást képesek elérni festékkel a matt műanyagon. Íme pár kedvenc, és főhajtás a geek hősök előtt.

Survivor Bedford
Pham An Vinh a 30-as évek brit katonai teherautóját öltöztette a zombiapokalipszis köntösébe. A képzeletbeli sofőr esélyeit a járgányon kívül két hordó üzemanyag, egy aggregátor és vész esetére egy motor növeli. Ügyes.

bedford_0.jpg

bedford_1.jpg

bedford_2.jpg

Creeping Death
Hakan egészen elképesztő megoldású járművének alapja egy Luftwaffe Bf-109 vadászrepülő. Kicsit egy letépett szárnyú szöcskére emlékeztet ugyan, de azért szép.

creeping_0.jpg

creeping_1.jpg

creeping_2.jpg

Doomsday Drifter
Ugyancsak Hakan követte el ezt a monstrumot, aki úgy látszik szereti ötvözni a repülő és guruló járműveket. Ebben az esetben az amerikai hadsereg M923A1 teherkocsija az alap, a felépítményt pedig egy francia SA330 Puma szállító helikoptertől kölcsönözte. Kimondottan meseszép.

doomsday-drifter_0.jpg

doomsday-drifter_1.jpg

doomsday-drifter_2.jpg

Lord Maxim
Sajnos nem tudjuk kinek a hozzáértését kell dicsérnünk az első világháborús Rolls Royce láttán. Különbség az előző járművekhez képest, hogy ezt a járművet a brit hadsereg valóban használta az első világháborútól egészen 1944-ig. Igazán stílusos.

lord-maxim_0.jpg

lord-maxim_1.jpg

E-V/4 Panzerkraftwagen Ehrhardt
Erlend Janson türelmének és kitartásának gyümölcse ez a páncélozott jármű, mely az előbb bemutatott Lord Maxim vetélytársa volt a Nagy Háborúban. Bár az Ehrhardt szemlátomást nagyobb tűzerővel rendelkezett, közel 8 tonnás súlyát 80 lovas motor hajtotta, míg a britek hasonló teljesítményéhezhez csupán 5 tonnás kasztni társult. Bárhogy is van, elég nehéz lenne választani közülük.

white_storm_0.jpg

white_storm_2.jpg

Peace, Love, Zombies, Happiness
Nem tudjuk kinek köszönhetjük ezt a károsanyag kibocsátásra fittyet hányó klasszikus volkswagen mikrobuszt, de olyan kis aranyos, hogy nem volt szívünk kihagyni. 

vw_1944.jpg

Szólj hozzá!

Postnomad 2015.11.20. 01:38

Saint-Denis ostroma

Címkék: terror

saint-denis-ostroma.jpg

Szólj hozzá!

Postnomad 2015.11.05. 00:56

Greg Lauren 2016 Spring

Címkék: fashion

Ha jövő tavasszal üt be a világvége, akkor ezt fogjuk hordani. Ha nem, akkor is. Greg Lauren (Ralph Lauren unokaöccse) ismét hozza a formáját, nekünk az emlékezetes divatfilmje miatt lett nagy kedvencünk egykor.

Hölgyek

Urak

Szólj hozzá!