Címkék

Feedek

postapoc.net

Postnomad 2013.05.17. 12:00

Az Acél Testvériség sisakja

Címkék: game artwork

Josh Jay pittsburgi dizájner, fotós, megszállott. 1996 óta foglalkozik videójátékok környezetének és pályatérképeinek, a hangulatért felelős épületek és kiegészítő kellékek megalkotásával. Munkái az Unreal és Gears of Wars sorozatból köszönnek vissza ránk, és nem csak a monitorról. Ami igazán érdekesé teszi őt, az nem pusztán a számítógépes tervezés, hanem amit megvalósít a való életben.

'Az alkotás miért korlátozódna a tervezőasztalra? Ha 3D, akkor legyen valóban az!' Josh komolyan gondolta mindezt amikor elkészítette BoS (Brotherhood of Steel)* sisakját. 59 lépésben mutatja be az egész folyamatot a 3D modellezéstől kezdve az öntőformákig, öntésükig és összeszerelésükig. Kínos pontossággal számol be róla, hogy milyen alkatrészeket használt fel a különböző kiegészítőkhöz. Leírása olyan részletes, hogy aki ez alapján sem képes elkészíteni saját sisakját, annak nagy valószínűséggel komoly gondjai lesznek az óvóhelyen túli pusztaságban.

bos1.jpgbos2.jpg

bos_1.jpgbos_2.jpgbos_3.jpg

bos_4.jpgbos_6.jpgbos_5.jpg

bos_7.jpg

bos_8a.jpgbos_8b.jpgbos_8c.jpgbos_8d.jpg

bos_9.jpgbos_9a.jpgbos_10.jpg

bos_11.jpgbos_12.jpg

*Az Acél Testvériség (BOS) egy kvázi-vallásos alapon működő szervezet a harmadik világháború utáni Észak-Amerika romjain.
Gyökerei az amerikai hadseregből és az Egyesült Államok egykori kormánya által támogatott tudományos közösségből erednek.
forrás: fallout.wikia.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://postmode.blog.hu/api/trackback/id/tr305047447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása