Címkék

Feedek

postapoc.net

Postnomad 2013.01.29. 15:31

ZONE 261

Címkék: movie zombie infection

Két éve járt körbe a svéd ZONE 261 film bemutatója, amit aztán finanszírozási gondok miatt nagy csend követett. A trailer (pilot) egészen ígéretesre sikeredett, s ha minden igaz, nem volt hiábavaló a várakozás. A gyártás elől 2013-ra elhárultak az anyagi gondok - hála az online adakozók és mecénások töretlen lelkesedésének - és megkezdődőtt az érdemi forgatást megelőző szereplőválogatás.

A történet a svéd Landskronában játszódik, ahol egy ismeretlen vírus üti fel a fejét. A hadsereg a járvány továbbterjedésének gátat szabva karantén alá helyezi a várost, a bent rekedt túlélőknek egymással és a fertőzött hordákkal is szembe kell nézniük.

A nem túl bonyolult alapfelállás Fredrik Hillernek köszönhető (Psalm21). Az író-rendező akció drámaként jellemezte a filmet, ahol a szereplőknek az életben maradásért folytatott küzdelemben túl kell tenniük magukat a gyűlöleten és az ismeretlentől való félelmen. Röviden: a 261-es zónában 28 nap után találkozik Rómeó Júliával.

https://www.zon261.com/en

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://postmode.blog.hu/api/trackback/id/tr995051221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása