Címkék

Feedek

postapoc.net

Postnomad 2013.02.25. 22:56

Zombie Max™ a családbarát lőszer

Címkék: commercial protection

A családunk és szeretteink biztonsága a legfontosabb mindannyiunk számára. Ezt tartotta szem előtt a Hornady® Manufacturing is, mikor megalkotta a Zombie Max™ lőszercsaládot. Egyetlen felelősségteljes családfő sem hajthatja nyugodtan álomra a fejét, míg nem szerzett be pár dobozzal ebből a speciális, egyedi lőszerből.

zombie-max.jpg

Disclaimer: Hornady® Zombie Max™ ammunition is NOT a toy (IT IS LIVE AMMUNITION), but is intended only to be used on…ZOMBIES, also known as the living dead, undead, etc. No human being, plant, animal, vegetable or mineral should ever be shot with Hornady® Zombie Max™ ammunition. Again, we repeat, Hornady® Zombie Max™ ammunition is for use on ZOMBIES ONLY, and that's not a nickname, phrase or cute way of referring to anybody, place or thing. When we say Zombies, we mean…ZOMBIES!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://postmode.blog.hu/api/trackback/id/tr325105507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása