Címkék

Feedek

postapoc.net

Postnomad 2013.05.09. 20:05

A bakancs teszi az embert

Címkék: fashion protection

Mondd meg mi van a lábadon, megmondom meddig élsz! Ez persze erős túlzás, mégsem alaptalan. Ha az utazás egyetlen megoldható módja a gyaloglás, a legfontosabb dolog az, hogy mit viselünk a lábunkon. Hiába a jó kondi, a teherbírás vagy a kielégítő víz- és élelmiszerkészlet, véresre dörzsölt lábbal nem jutunk messzire (ezt a nők talán még jobban tudják). Másrészt a kényelmes, kedvenc cipőnk nem feltétlen tűri jól a strapát. Átázik, nem szellőzik, vékony a talpa, belefagyunk. Ilyenkor kerülnek elő robosztus kedvenceink, a bakancsok!

Általánosságban elmondható, hogy makkos cipőben és szandálban több tetem szegélyezi az utakat apokalipszis idején, mint bakancsos. A magas szár jól tartja a bokát, elég masszív hogy ne rohadjon le rólunk egyhamar. A jól betört bakancs megfelelő zoknival verhetetlen. A katonai cuccok vagy a túrabakancsok egyaránt növelik esélyeinket, persze előnye és hátránya mindegyiknek van.  A bőrbakancs jobban ellenáll a víznek, a vászon hamarabb szárad. A lélegző Gore-tex jó barátunk, de élettartama rövidebb. A merev talpat imádni fogjuk hegymászás közben, a rugalmasat a lazább terepen. Egy dolog igaz valamennyiükre: gyönyörűen néznek ki.

lowa.jpgabington.jpgscarpa.jpg

cat.jpgbelleville_tr555.jpgdocmartens_fynn.jpg

docmartens_1460.jpgralphlauren.jpgberetta.jpg

altama.jpgotb.jpgpalladium.jpg

bates.jpgridge.jpgbelleville_tr960.jpg

underground.jpgdocmartens_1919.jpgtuk.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://postmode.blog.hu/api/trackback/id/tr945290233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása