Címkék

Feedek

postapoc.net

Postnomad 2013.06.26. 21:59

Wyrmwood

Címkék: movie zombie

'8.10 És leesék az égről egy nagy csillag, égve, mint egy fáklya,
és esék a folyóvizeknek harmadrészére, és a vizek forrásaira;
8.11  A csillagnak neve pedig Üröm (Wormwood): változék azért a
folyóvizek harmadrésze ürömmé; és sok ember meghala a vizektől,
mivel keserűkké lőnek.' (Jelenések könyve)

Ez a nem túl hízelgő bibliai jóslat a csapást mérő égi áldásról adta az ihletet egy ausztrál testvérpárnak - már megint az ausztrálok! -, akik példátlan elszántsággal láttak neki a Wyrnwood forgatásához. Két éve vált rögeszméjükké, hogy elkészítik a valaha gyártott legjobb zombi filmet ami ötvözné magában a Mad Max és Dawn of the Dead legjobb műfaji sajátosságait. Ez első hallásra nagyon jól hangzik, de vajon mit lehet kihozni szűkös anyagi keretekből?

A teaser video alapján egyértelmű, hogy a lehető legjobbat. A hét perces felvezetés atombrutál, kiköszörüli az elmúlt években műfajon esett csorbát. Nem a gimiből kimaradt jócsajok és nagydumás hipszterek élvezik benne apa terepjárójával a világvége szabadságát (velük valószínűleg egy komolyabb csőtörés végzett). Barry és Chalker... más karakterek. Teljes harci díszben nem is lehet egyértelműen eldönteni, hogy tőlük vagy az élőholtaktól kell jobban tartani. A benzin pótlására is egészen eredeti ötlettel álltak elő, üzemanyagnak a zombik által kilélegzett gázt használják átalakított kocsijukban.

És ha ez még nem lenne elég, akkor itt van az ADOPT-A-ZOMBIE Projekt, aminek keretében bárki támogathatja a filmet. Na, de hogy!? A valaha látott legjobb kampányfilmmel készültek a srácok, adományod mértékétől függően lehetsz Wyrmwood Hero ($10), Axe-man ($15), Mace Maniac ($25), Shotgun Frenzy ($30), Flamethrower BBQ Warrior ($40), .30 Cal Machine Gun Kill Spree ($50) vagy éppenséggel Demigod of Undead Destruction ($100) a titulusokkal járó ajándékokkal. További extra lehet az örökbe fogadott zombi által elénekelt születésnapi köszöntő, Valentin napi üdvözlet, a sminkmesterek által kezelésbe véve szerepelhetsz egy jelenetben mint élőhalott, vagy tiéd lehet a kiemelt támogatóknak járó IMDb stáblista, vörös szőnyeg, amit csak akarsz. Amíg a készlet tart.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://postmode.blog.hu/api/trackback/id/tr935379533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása