Címkék

Feedek

postapoc.net

Postnomad 2013.09.30. 11:39

Apocalyptic Carnival

Címkék: fashion survival kit

Elképzelted valaha, hogy milyen jelmezt fogsz ölteni az utolsó maszkabálon? Valószínűleg nem, hiszen ez elég beteg gondolat. Mi viszont igen, és néhány ötlettel segítünk, nehogy ott állj majd az utolsó alkalommal a gardrób előtt tanácstalanul.

AGENT ORANGE | Nem bízol a fegyverekben, hiszen azok épp elég gondot okoztak már eddig is. Valójában nem nagyon bízol semmiben, és egyáltalán nem zavar, ha ezért paranoiásnak tartanak. Ha tudnák milyen borzalmas dolgokra képes pl. a gyomirtó!?

agent-orange-survival-kit.jpg

 

SNEAKER SNIPER | Csendes, óvatos hölgyeknek szánt összeállítás, akik kellő távolságtartással szemlélik a darabokra hulló világot. Kerülik a feltűnést, személyes ügyeiket inkább árnyékból igyekeznek megoldani.

sneaker-sniper-survival-kit.jpg

 

UPTOWN GIRL | Hiába születtél a legjobb helyre, az összeomlás nem kímélte a város előkelő negyedét sem. Az elegancia vajon ismeri a szükség fogalmát?

uptown-girl-survival-kit.jpg

 

RAD-X COWBOY | Hat évesen öltöztél be először kovbojnak. Még nem sejtetted, hogy az akkor még igen csak nagy kalap egyszer még jó szolgálatot fog tenni. Pedig a napsugárzás mellett akadtak jóval kellemetlenebb dolgok, így a tapadókorongos hatlövetűt is érdemes volt másikra cserélni.

rad-x-cowboy-survival-kit.jpg

 

STREETFIRE KID | Ha a sebesség szerelmese vagy, akkor van egy jó és egy rossz hír számodra. A rossz, hogy a szűkös üzemanyagkészletek nem épp a gyorsulási versenyeknek fognak kedvezni a jövőben. A jó, hogy az M134-essel még mindig te leszel a leggyorsabb párbajhős. Percenként 2000 töltény nem tévedhet.

streetfire-kid-survival-kit.jpg

 

FRÄULEIN EGOIST | Osztályelsőként már hozzászoktál, hogy nap mint nap megküzdj az örökös vesztesekkel. Mivel a helyzet a világégés után sem javul majd sokat, talán észre sem veszed a változást.

fraulein-egoist-survival-kit.jpg

 

PINK BUNNY BABY | Hiába kényeztettek és hordott mindenki a tenyerén, végül mégis csak szembe kell nézned a valósággal. Az pedig nem egy rózsaszín álom, hanem kegyetlen küzdelem az életben maradásért. De egyáltalán hallod amit mondok???

pink-bunny-baby-survival-kit.jpg

 

RED RIDING HOOD | Egy igazi túlélő felkészülten pakolja tele a kosarát kizárólag a legszükségesebb dolgokkal. Te viszont inkább meglapulsz az erdei úton, és várod az arra vetődő vándorokat, hogy megszerezd tőlük ami neked kell. Jelszavad: Világvége, fuss el véle.

red-riding-hood-survival-kit.jpg

 

HERR TOTENKOPF | Csend, rend, fegyelem. Ennyi ragadt meg benned a német háborús filmekből, meg talán tévesen annyi, hogy emlékeidben a tengelyhatalmak nyertek. Az apokalipszis remek alkalom számodra, hogy újra átéld a történelem legsötétebb pillanatait.

red-riding-hood- survival-kit.jpg

 

KITTY'S 9th LIFE | Nem tudom, hogy zombiharapás esetén milyen szabály vonatkozik a macskák kilenc életére. Az nem túl szívderítő, ha feltámadás után a második élet oszlásnak indul, ezért ne erre, hanem a talpraesettségre hagyatkozz inkább. Na és persze az sem hátrány, ha karmolászni is megtanulsz.

kittys-9th-life-survival-kit.jpg

 

MINISTRANT BOY | Rezignáltan vetted tudomásul az apokalipszis beköszöntét. Ismerős volt hittanról a sztori, nem okozott nehézséget felidézni az emlékeidet. Kard által vész ki kardot, vizet iszik ki bort, stb... Éppen ezért szent küldetésednek érzed a megmaradt bárányok összeterelését.

ministrant-boy-survival-kit.jpg

 

SCALP HUNTER | Különös vonzalmad a hajformázás iránt egészen más természetű, mint amit egy fodrásztól elvárnánk. De fodrászok már rég nincsenek. Csak te vállalsz vágást egy kevés hajszesszel.

scalp-hunter-survival-kit.jpg

 

GADGET GUY | Ami elromolhat, azt meg is lehet javítani. Mindent megszerelsz, ami a kezed ügyébe kerül, a használhatatlanná vált eszközök pótlására kapásból van egy rakás ötleted. Talán a világ az egyetlen, amit nem lehet már sehogyan sem működésre bírni. Valószínűleg az végleg tönkrement...

gadget-boy-survival-kit.jpg

 

BLACK WIDOW | Ha nem lenne elég, hogy a civilizáció romokban hever, hogy fosztogató kannibál hordák ugatják a radioaktív felhők mögött megbújó holdat, még te is újraéled gruftie korszakodat. Örülhetsz, igazad lett...

black_widow_survival_kit.jpg

 

SOLITARY EXPLORER | Kíváncsiságod és természettudományos érdeklődésed határtalan, a megváltozott világ számodra kész kincsesbánya. Számtalan mutáns faj vár felfedezésre, a holtukból feléledő fura szerzetekről nem is beszélve. Kalandra fel!

solitary-explorer-survival-kit.jpg

 

ROCKABILLY NURSE | Ki hitte volna, hogy az egészségügyi ismereteidet valaha még kamatoztatni fogod!? És most tessék, nem elég, hogy mindenki téged akar vinni egy kört a motorján, még a sebeiket is el kell látnod. Ez persze nem minden esetben olyan rémes, mint amilyennek hangzik.

rockabilly-nurse-survival-kit.jpg

 

THE FORESTER'S HOPE | Egészen jó ötletnek tűnt, hogy az apokalipszist ne a nagyvárosi nyüzsgésben, hanem a természetben vészeld át. Egészen addig, amíg elkezdtek feltünedezni a városlakók - már ami megmaradt belőlük. És nem piknik kosarakkal jöttek ibolyát szedni...

foresters-hope-survival-kit.jpg

 

GABBA GABBA | Nem szereted túlkomplikálni a dolgokat, hiszen a világ sem összetettebb, mint egy négynegyedes sláger. Épp ellenkezőleg, a képlet végtelenül egyszerű: aki bonyolultabb egy pillangónál, azt agyon kell csapni. Ennyi.

gabba_gabba_survival_kit.jpg

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://postmode.blog.hu/api/trackback/id/tr295540808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2013.09.30. 15:07:34

kegyetlen jók. asszem maradnék Agent Orange-nál, már csak W.W. miatt is :)

Dogfaceboy 2013.09.30. 15:25:21

Pink bunny baby, a kis édes, rózsaszín revolverrel. ❤

synfidie · http://apocalypticthoughts.com 2013.12.21. 09:31:18

This is fantastic! I shared it to my facebook page. (now I am going to attempt to translate myself to hungarian)

Ez fantasztikus! Megosztottam, hogy a facebook oldalon. (most már megyek, hogy megpróbálja lefordítani magam magyar)
süti beállítások módosítása