Címkék

Feedek

postapoc.net

Postnomad 2014.03.12. 02:26

A Gyűlölet ösvényei

Címkék: movie artwork vehicle concept art

patsofhate.jpg

A 2010-es Paths of Hate rövidfilm a lebilincselő látványvilág és történet szempontjából egyaránt elképesztő alkotás. A lengyel származású rendező, Damian Nenow animációja egy szürreális légiharcon keresztül mutatja meg az emberi lélek démoni természetét, s hogy hogyan képes az ember a vak gyűlölettel elemészteni önmagát.

Mindehhez a Platige Image* teremtette meg a technikai hátteret, a rendkívüli képi és hanghatások segítségével mintha csak egy képregény kelne életre előttünk. A stilizált 3D grafika tökéletesen illik a rövidfilm művészi igényű történetmeséléséhez, s a megszokott fotórealisztikus animációktól eltérően nyújt különös vizuális élményt. A kulisszák mögé betekintést nyerhetünk a Platige Behance oldalán, itt érthető meg s válik nyilvánvalóvá igazán, hogy egy ilyen kiemelkedő produkcióhoz milyen fokú professzionalizmus szükséges. A zenei aláfestés sem maradhat dicséret nélkül, amit Jarosław Wójciknak és Maciej Tęginek köszönhetünk, a címadó dal és a hozzá készült klip ezen a linken érhető el.

*a stúdió nevéhez fűződik az ugyancsak zseniálisra sikeredett Cyberpunk 2077 Teaser és a Witcher 3 Trailer is.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://postmode.blog.hu/api/trackback/id/tr915855600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dogfaceboy 2014.03.12. 16:28:39

Általában fenntartásokkal kezeli az ember az ilyen méltató posztokat. Ezek a lengyelek viszont most tényleg beszaratták 10/10

bloodhound v2.0 2014.07.09. 22:27:20

Évek óta a kedvencek között, nem tudok vele betelni... :)
süti beállítások módosítása