Címkék

Feedek

postapoc.net

Postnomad 2017.03.19. 14:08

Kevin Peterson csodálatos utazása

Címkék: abandoned artwork

Kevin Peterson csodálatos utazása vadálatokkal és gyerekekkel több szempontból is lélegzetelállító sorozat. A képek elsőre fotómanipulációnak tűnnek, pedig hagyományos technikával készült festmények, nélkülözve a digitális trükköket. Az egyedi témaválasztású képek egyből magukkal ragadtak minket (és nem is eresztettek el egy jó ideig).

"A képeim arról a folyton változó utazásról szólnak, amit életünk során teszünk. Arról, ahogy felnövünk egy összetört világban. A megrázkódtatásról, félelemről, magányról és erőről, ahogy próbálunk talpon maradni.
A képeken a romlatlan, gyermeki ártatlanság áll szemben a kopott, rongyos, tisztátalanná lett világgal, a korlátok a szabadsággal, a segítségnyújtás az elutasítással, a feszültség a nyugalommal. Mindazzal, ami utazásunk során szembejön velünk. Mégis, az elszigeteltség, a magány és a vágy azzal a reményteli gondolattal társul, hogy a korlátok és falak lebonthatóak. Miféle erő tarthatna minket vissza ettől?" - Kevin Peterson, Houston

fort-web.jpg

coalition3.jpg

coalition2.jpg

coalition1.jpg

bidding.jpg

weeds2.jpg

weeds1.jpg

thedivide.jpg

savior.jpg

rooster.jpg

quest.jpg

protector2.jpg

prey.jpg

polarbear.jpg

offering.jpg

night-wolves.jpg

funeral.jpg

fossil-web.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://postmode.blog.hu/api/trackback/id/tr5812350591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása