Címkék

Feedek

postapoc.net

Postnomad 2013.01.31. 09:01

A tökéletes Buggy

Címkék: artwork vehicle concept art wasteland

Mikor a világrend összeomlik, a termelés és szolgáltatás megszűnik abban a formában amit megismertél. Semmi sem szerezhető be egyszerűen, egészben meg végképp nem. Mindent darabonként kell összeszedned, az alkotóelemeket sokszor helyettesíted majd azzal, amit épp találsz. Ha nem illenek egymáshoz, összekalapálod őket, ha így sem passzolnak más megoldást kell keresned. Csak a kreativitásodon fog múlni. Aki képes lesz új utakat keresni, eltérni a megszokottól, és megtalálni az elsőre láthatatlan kapcsolódási pontokat, az túl fogja élni.

Marek Denko biztosan. Úgy gondolom, akinek a fejében ez a Buggy megszületett, tele lesz megrendelésekkel a világkatasztrófa után is. (és ez egyben jelzés is a bankszakembereknek: lassan ideje lesz pályát módosítaniuk)

buggy buggy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://postmode.blog.hu/api/trackback/id/tr615043800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása