Címkék

Feedek

postapoc.net

Postnomad 2013.04.08. 17:14

METRO 2013

Címkék: catastrophe

metro_2013.jpgIgen, ez is metró, ez is orosz, de nem a világégés utáni környezetben. A katasztrófához itt nincs szükség nukleáris töltetekre, épp elég a Moszkva folyó, melynek vize elárasztással fenyeget, sőt be is tör a metróalagútba. Hogyan lehet túlélni egy ilyen balesetet? Fel lehet készülni rá egyáltalán? Az orosz Anton Megerdichev filmje ismét alkalmat ad a 'te mit tettél volna?' baráti beszélgetésekre, már csak azért is, mert a számunkra jól ismert szerelvények láttán talán még inkább közelebbinek érezzük a fenyegetést.

A film weboldala elképesztő, lélegzetelállító atmoszférát sikerült összehozni a ruszkiknak, mint ahogy a kritikusok sem győzik dicsérni a hollywoodi produkciókat megszégyenítő látványvilágot. Ezt azonban inkább döntsétek el magatok a trailer alapján.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://postmode.blog.hu/api/trackback/id/tr665210759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása