Címkék

Feedek

postapoc.net

Postnomad 2013.04.27. 22:22

Wastelander Panda Prologue

Címkék: movie wasteland

panda_header.jpg

A Wastelander Panda egy posztapokaliptikus mese, fősőse Arcayus az utolsó megmaradt panda, és Rose az árva kislány, aki testvére gyilkosát keresi a pusztaságban. Kettejük túléléséről szól a történet, vándorlásuk során a darabokra hullt világ rengeteg veszélyt tartogat számukra.

Az ausztrál EPIC Films első sorozatának ötlete Victoria Cocks író/rendező  és a pandát alakító Marcus McKenzie társszerző fejéből pattant ki egy egyetemi előadás alkalmával. Kezdetben Arcayus történetét viccesnek képzelték el, a tervezés során azonban egyre komolyabb formát öltött. Azt már előre sejtették, hogy ötletüket - amiben egy panda a káosz uralta pusztaságban bolyong - nehéz szavakba önteni, ezért a pénzügyi támogatók és tévétársaságok számára egy három perces prológust készítettek a stílus és hangulat bemutatására.

Ez a rövidfilm 2012 elején került ki a vimeo-ra, ahol az első pár nap alatt több mint 100.000 nézője volt. A nem várt pozitív fogadtatás végleg meggyőzte az alkotókat, hogy érdemes tovább vinniük a projektet (erről biztosította őket a Gearbox is a Borderland 2-ben). 2012 novemberében három rövid részt forgattak le az ausztrál sivatagban, ezek május 27-től lesznek elérhetőek online.

wastelander_panda_1.jpgwastelander_panda_2.jpgwastelander_panda_3.jpg

wastelanderpanda.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://postmode.blog.hu/api/trackback/id/tr535249950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása