Címkék

Feedek

postapoc.net

Postnomad 2013.05.12. 19:19

Igyál a világ végére

Címkék: fun movie

poster.jpg

Gary King (Simon Pegg) 40 évesen is képtelen felnőni. 20 év elteltével régi ivócimboráit zseniális ötlettel keresi meg: idézzék fel újra a legendás Sör Maratont. Ez 12 kocsmát jelent egyetlen éjszaka alatt, aminek utolsó állomását, a Világvégét soha nem sikerült elérniük a régi szép időkben. Amikor aztán az öt gyerekkori barát újra nekivág a feladatnak, még nem sejtik, hogy az utolsó állomás ezúttal valóban a világ végét jelentheti számukra, mivel az egész emberiség sorsa függ küldetésüktől.

Edgar Wright rendező semmit sem bízott a véletlenre, a legtöbbünk számára átérezhető történetet a legjobb brit színészekre bízta. Simon Pegg, Nick Frost, Martin Freeman, Paddy Considine és Eddie Marsan neve biztosíték rá, hogy világunk ez alkalommal elkerüli a pusztulást.

A film a Vaskabátok és Haláli hullák hajnalával a Vér és Jégkrém trilógia befejező része. Az Egyesült Királyságban július 19-én mutatják be, a magyarországi premier egyelőre nem ismert.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://postmode.blog.hu/api/trackback/id/tr775296935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gumirocker 2013.05.13. 11:31:43

Atyám, ha ezt nem hozzák be, akkor nagyon hülyék a forgalmazóink

Postnomad · http://postmode.blog.hu 2013.05.13. 12:25:01

@gumirocker: UK premier július 19-én, USA augusztus 23. Európába szeptember, október magasságában érkezik.
süti beállítások módosítása