Címkék

Feedek

postapoc.net

Postnomad 2013.07.27. 13:58

United Kingdom 2033

Címkék: game concept art

Húsz év múlva az Egyesült Királyság jelentősen megváltozik a The Last of Us látványvilágát megálmodó grafikusok szerint. Bár a történet az Egyesült Államokban játszódik, a játék hivatalos oldalán megtekinthetjük Európa fővárosait (Budapestet egyelőre nem) a civilizáció összeomlása utáni évtizedekben.

A Naughty Dog játékát a múlt hónapban jelentette meg a Sony, amit persze a műfaj kedvelőinek óriási várakozása előzte meg. A játék a megjelenés első hetének bőven egymillió feletti eladásával 2013 legjobb nyitóhetét produkálta. A játék alapötletét a Cordyceps gomba adta; ez az élősködő gombafajta képes egyes rovarokra telepedni, befolyásolva viselkedésüket amíg a gazdatest el nem pusztul. A The Last of Us világában ez a gombafertőzés az emberiséget támadja meg, a gazdatesteket őrült, vad gyilkosokká degenerálva.

Húzd az egeret a képek fölé, és bepillantást kapsz a közeljövőbe. Kellemes időutazást!

Albert Docks, Liverpool

Battersea Power Station, London

Brighton Pier

Buckingham Palace, London

Clifton Suspension Bridge, Bristol

Clyde Arc, Glasgow

King’s College, Cambridge

The Angel Of The North, Gateshead

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://postmode.blog.hu/api/trackback/id/tr905428320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása