Címkék

Feedek

postapoc.net

Postnomad 2013.10.16. 11:26

Kempingfőző sörösdobozból

Címkék: survival kit Good to know

Minden sörösdoboz életében eljön az a boldog-szomorú pillanat, mikor beteljesíti sorsát. De azt minden okos kismókus tudja, hogy a vég egyben valami újnak is a kezdete. Íme egy nagyszerű felhasználási módja egy üres sörösdoboznak. Fejleszti a kézügyességet, kevesebb a szemét, és egy arra alkalmas pillanatban akár az életedet is megmentheti. Készítsd el üres perceidben, egy próbát megér!

És persze gondoltunk a hölgyekre is, hiszen számukra talán még fontosabb, hogy meleg ételt fogyasszanak. Neszeszerükből előbb-utóbb előkerül majd üres krémes tégely, amit nagyszerűen tudnak majd újrahasznosítani.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://postmode.blog.hu/api/trackback/id/tr265573403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

01001100au (törölt) · http://ittmindenilyen.blogspot.co.uk/ 2013.10.16. 22:02:24

Az első jó, csak melegíteni kell ahhoz hogy begyulladjon. Ezt mindig olyan hátránynak éreztem ami megakadályozott abba, hogy ilyet csináljak.

A második meg szerintem használhatatlan. Főleg az utolsó verzió. Mert pont annyi cuccot viszel magaddal, mind ha egy kis kemping gázégőt vinnél magaddal.

Az én kemping gázégőm, egy kis gáztartályal nem nagyobb mint ezek. Igaz vettem és nem barkácsoltam.
süti beállítások módosítása