Címkék

Feedek

postapoc.net

Postnomad 2013.07.16. 12:39

BOOST Mobile: Stay Living

Címkék: fun zombie commercial

De mi történik Ausztráliában? Alig pár hónap alatt a harmadik nagy dobásról számolhatunk be, így jogos az aggodalom, hogy a kontinens valami egészen különös átalakuláson megy keresztül. Május végén a Wastelander Panda három rövidfilmmel örvendeztetett meg bennünket, aztán a Wyrmwood lelkes csapata mutatkozott be nekünk. A BOOTS Mobile júniusi Stay Living kampányával (The Monkeys reklámügynökség) tette egyértelművé, hogy az ausztrálok felkészültek a túlélésre.

Oktatófilmjeikben a motorkerékpárosoknak és irodai dolgozóknak nyújtanak segítséget egy esetleges fertőzés esetén, sőt a közrend összeomlása utáni nagybevásárlásra is hasznos tanácsokkal szolgálnak. Vegyük sorra valamennyit.

LESSON ONE: Ben's advice for motorcyclists

LESSON TWO: Mary's advice for office workers

LESSON THREE: Saff and Jen in the supermarket

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://postmode.blog.hu/api/trackback/id/tr955407038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása