Címkék

Feedek

postapoc.net

Postnomad 2013.04.24. 12:50

Térkép, ami életet ment

Címkék: zombie Good to know

Ha megszűnik a hírszolgáltatás, akadozik az ellátás, fogynak a tartalékok akkor nem árt tudni, hogy merre találunk legközelebb segítséget. Te tudod, hogy hol találsz a lakóhelyedhez legközelebb élelmet, gyógyszert, üzemanyagot? Kalandos, ha csak úgy nekivágsz a világnak, de az sem baj, ha tudod merre mész.

A Map of the Dead budapesti kínálatán persze még lenne mit bővíteni, ahogy Moszkva is inkább a divat fővárosaként jelenik meg. Nagy meglepetést nem okoz Pripyat sem, aminek közelében két dolgot találsz: fegyvert és temetőt. Deee... kell ennél több? :)

wasteland_compass.jpgmapofthedead.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://postmode.blog.hu/api/trackback/id/tr435244355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zabaalint (törölt) 2013.04.25. 11:07:03

Akkor nyomtassam ki a 200 km-es körzetben? Csak mert nyilván net sem lenne ilyen helyzetben...

Mellesleg egyszerű várostérképek ennél sokkal többet mutatnak.

Postnomad · http://postmode.blog.hu 2013.04.25. 12:29:36

@Zabaalint: Nem, nyomtatni már csak a fák miatt sem ugye :)
A Map of the Dead inkább csak érdekes, de ha segít felismerni, hogy a mindennapjainkban milyen jól jöhet, ha ismerjük pl. a legközelebbi éjjel-nappal nyitva tartó gyógyszertárat, szervizt, esetleg óvóhelyet, akkor még hasznos is.
süti beállítások módosítása