Címkék

Feedek

postapoc.net

Postnomad 2013.07.22. 14:50

Open Grave

Címkék: movie infection

Amíg a világban arat (vagy épp megoszt) a zombi világháború, addig amerikai-magyar koprodukcióban a spanyol rendező, Gonzalo López-Gallego (Apollo 18, A hegyek királya) elkészítette a maga kis élőholt legendáját. Az Open Grave érdekessége a mi szempontunkból, hogy a Balaton-felvidék adott otthont a forgatásnak. Statisztaként abban a szerencsében volt részem, hogy 2012 nyarán egyike lehettem egy titkos kísérlet következtében megfertőződő nyomorultnak, s testközelből tapasztalhattam meg milyen félszáz sorstársammal egy dögkút mélyén várni az enyészetet.

opengrave1.jpgopengrave3.jpgopengrave2.jpg

A főszerepet Sharlto Copley kapta, aki Joseph Morgan, Erin Richards és Josie Ho oldalán küzd az életben maradásért. Nem könnyű a dolguk, hiszen az átmeneti amnézia mellett a fertőzöttekkel és a likvidálásukra küldött különleges alakulattal is szembe kell nézniük. Ahogy egyre több emlékkép kerül a helyére, úgy állnak össze a mozaikok a nézők és szereplők fejében is. Hogy aztán a 'megvan a gyógyszer, de mi is a fertőzés' kérdésre mikor kapjuk meg a választ, azt még én sem tudom.  A film magyarországi forgalmazásáról egyelőre nincsenek hírek, Olaszországban augusztus közepén mutatják be. Ennek értelmében a trailer és plakát is bibione nyelvén hallható, olvasható.

open_grave-movie_poster.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://postmode.blog.hu/api/trackback/id/tr75418604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása