Címkék

Feedek

postapoc.net

Postnomad 2014.04.18. 22:00

Stone Island: Tela Stella

Címkék: fashion commercial

A Tela Stella volt az a parka, melyre 1982-ben a bolognai Stone Island cég lerakta alapköveit. A katonai teherautó ponyvából szabott, annak minden előnyös tulajdonságát öröklő viharkabát garantáltan ellenáll a szélsőséges időjárásnak. Az a legkevesebb, hogy a szélnek és esőnek, de a kívül-belül impregnált anyagának köszönhetően a sós tengervíznek is. Persze a kivételes tartóssághoz remek funkcionalitás is társul. Zsebek, emelt gallér, belső derék zsinór, vállap, rejtett cipzár, gombolás, minden a lehető legjobb kialakítással*.

Mivel az ára elég húzós - bőven 100 ezer forint felett - így a magunk részéről egy ideig még a kirakatban marad. Ez a poszt sem vásárlásra ösztönöz, csupán megemlíti, ha netalán szorult helyzetben élőholtak elől menekülve egy kihalt bevásárlóközpontban gyors döntést kell hoznunk, ne egy Zara kabátot cibáljunk le a próbababáról.

*A megosztott videóban a TS Special Edition eltér a klasszikus darabtól, de olyan jól el lett találva a bemutató, hogy talán mi magunk sem készíthettük volna el hangulatosabban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://postmode.blog.hu/api/trackback/id/tr785721768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása