Címkék

Feedek

postapoc.net

Postnomad 2014.10.17. 14:51

Music of the Walking Dead

Címkék: music movie walking dead

handgun.jpgSerpents in my mind, looking for your crimes. 
Everything changes. I don't want life.
Everything changes...

Sharon Van Etten Serpents című dala ezekkel a nem túl reménykeltő sorokkal harangozta be a Walking Dead 4. évadát. Bár a sorozat alapvetően a déli államok blues és folk alapjaira építi a zenei aláfestést, néhány egészen ritka kivétel azok számára is okoz meglepetést, akik nem feltétlen a banjo hangjáért és a whiskey-be áztatott, szénné dohányzott hangszálakért vannak oda. Ha téged esetleg eddig a szétlőtt / vágott / csapott / taposott fejekkel tarkított belezések tartottak vissza a sorozattól, itt a remek alkalom, hogy megismerd egy másik oldaláról.

Ben Howard - Oats in the water (4. évad, 5. rész)
Wye Oak: Civilian (2. évad Trailer)
Kari Kimmel: Black (3. évad Trailer)
People in Planes: Last Man Standing (3. évad Trailer)
Wooden Shjips: Lazy Bones (2. évad, 10. rész)
Jamie N Commons: Lead Me Home (3. évad, 12. rész)
Fink: Warm Shadow (3. évad, 13. rész)
Ben Nichols: The Last Pale Light In The West (4. évad, 6. rész)
Sigur Rós: Brennisteinn (5. évad Trailer)

Bear McCreary: OST Season One.

Akit viszont a képi világ is rabul ejtett, az imádni fogja Lauren (Grable424) YouTube csatornáját, ahol Sony Vegas Pro-val vágott össze egészen jól sikerült videókat a WD mellett most futó, népszerű sorozatok jeleneteiből. Persze ezek közül számunkra a Walking Dead a legérdekesebb, ebből válogattuk össze a legjobbakat.

Hozzánk hasonló fanatistáknak ajánljuk még BooldyMary pinterest gyűjtését vagy a kanadai Ryan McArthur minimalista munkáit, hogy teljessé váljék a kép.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://postmode.blog.hu/api/trackback/id/tr606802425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása