Címkék

Feedek

postapoc.net

Postnomad 2020.10.12. 15:10

Rozsdás égbolt

Címkék: apocalypse abandoned artwork concept art

Történt egyszer, hogy a Social Quantum és a RENDERU.COM kreatív pályázatot írt ki 'A civilizáció vége' címmel. Olyan (2D-3D) alkotásokat vártak az indulóktól, amik a posztapokaliptikus sémáknál egy kicsit mélyebbre ásnak, megpróbálják a világvége komor, esetleg fenséges atmoszféráját új szemszögből megmutatni. Ahol a haldokló városóriások eldugott sarkaiban még pislákol az élet, ahol utoljára megtörténhet valami csoda. Bár a verseny nyertes pályázatait nem sikerült előkotornunk az internet gyomrából, az orosz Michael Black Rozsdás égbolt című munkája nem kerülhette el figyelmünket.

A render farmnak egy órájába telt (nagyjából 50 óra egy gépre bontva), míg végzett az eredetileg 7000x12000 pixeles képpel. A végeredmény lenyűgöző lett, nézzétek, gyönyörködjetek benne ti is!

rustyskies_by_michaelblack.jpg

rusty_skies-01-sentinel.jpg

rusty_skies-02-observer.jpg

További részletek: artstation.com/michael_black

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://postmode.blog.hu/api/trackback/id/tr7616236482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása